Megérdemlem (Bad girl 4.) 48 csillagozás
Az a hír járja, hogy Blair egy jóképű, érett pasival randizgat, aki soron kívül bejuttatná az egyetemre, cserébe csak „apró szívességeket” kérne… Dan egyik versét leközlik, és a kis költőpalántának máris fejébe száll a dicsőség… Arról nem is beszélve, hogy Nate „rehabra” kerül, ahol egy igazán veszélyes csaj karjaiban józanodik ki… És vajon véletlen-e, hogy Vanessa kisfilmjét pont azon a divatbemutatón használják háttérnek, ahol Serena az aktuális sztár, „I love Aaron” feliratú pólójában… Ja, és a titokzatos „badgirl” nemsokára felfedi kilétét! Lebukta??? Cecily von Ziegesar New York szerelmese, aki egy elit magániskola diákjaként maga is nagyszájú bajkeverő hírében állt, akárcsak Blair, vagy a népszerű Bad Girl könyvek többi szereplője. A több mint tízkötetes sorozat a The New York Times állandó ifjúsági listavezetője. A világszerte 4 millió példányban elkelt regények nyomán rajongói klubok és nagysikerű tévésorozatok születtek, a… (tovább)

Nem is tudom, hogy mit mondjak. Teljes mértékben semleges volt. Mivel csak a buszon olvastam (elektronikus formában), eléggé sokáig tartott az elolvasása, és az elejére már nem is emlékszem tisztán. Nem teljesen erre számítottam. Be kell valljam, ez az első sorozat, amelyből a filmes verzió jobban tetszik/tetszett.
Jó rész volt, bár kevésbé izgalmas mint a többi és rengeteg új szereplő is színre lépett. Azért azt sajnálom, hogy Dan és Vanessa kapcsolata így alakult…
Ahogy haladok előre a sorozatban, annál jobban tetszik. Remélem a következő könyvben már végre Chuck is benne lesz. Blair az első számú kedvenc még mindig, és Nate is kezd szimpatikusabb lenni, bár még mindig elég jelentéktelennek tűnik
A fél csillag levonás az összehasonlítás miatt volt. Nem tudtam elvonatkoztatni a sorozattól..úgyhogy. így kicsit fura volt.
Nem olvastam az első 3 részt (de a sztori megvan), úgyhogy itt egy kicsit furik voltak nekem a szereplők, mint pl. Jenny-nem tudom elképzelni egy 152centis barna, göndör hajú lányként.
Viszont ha az eltéréseket nem veszem figyelembe, akkor nagyon is jó könyv!! hamar végeztem vele, jöhet a következő.:)
Mindenki csak egy kötetig bírja a másik mellett. Na mindegy azért jó volt.
Danny fiú milyen kis rossszzzz lett! De tetszik.
Ez a rész nem lett,a kedvencem,mert…. igazából nem is tudom mi miatt adtam rá 4 csillagot,csak így éreztem.
A történet ismét fordulatokban gazdag.
Nate nem akarja többé Blair-t,helyette felszedett egy füves lányt.Blair koppant egy nagyot,amikor rájött,hogy nem kell többé Nate-nek.Aaron szakított Serenával,amit nagyon,de nagyon sajnálok,mert szerintem összeillő párost alkottak.
Amúgy ennek a könyvnek a története is pörgős,fordulatos,energikus és nem utolsó sorban rejtélyes.
Ez a rész valahogy megfogott, talán azért mert már sikerült elvonatkoztatni a sorozattól. Szóval annyira nem volt rossz! :)
Ez sokkal jobban tetszett, mint az előző rész, mozgalmas volt, de a rengeteg márka és ruha/cipő leírás sokat rontott az „élvezeti értékén”.
Azért az előző rész utáni csalódottságomban ürülök, hogy megint rászántam magam, hogy folytatom a sorozatot.
Kellemes kis könyv, bár semmi mélyrenyúló nincs benne (pedig én igénylem a mély témákat) mégis elszórakoztatott az egyszerűsége, és olykor röhögni is lehetett rajta – hangosan. Szórakoztató, egyszerű, gyorsan olvasható.
Az embereknek annyira különböző az ízlésük, hogy biztos lesz, aki elalél, ha rád néz, tökmindegy, hogy te magad mit gondolsz a külsődről. Aztán már csak meg kell tanulnod azt látni a tükörben, amit ő lát, ha rád néz.
Miért van az, hogy a világ tele van olyanokkal akik másokat akarnak utánozni, mikor pedig a élet annyi választási lehetőséget kínál?
Jó lesz a változatosság kedvéért végre fiútársaságban lenni. A lányok súlyos léptekkel mentek az ő szelíd, vegetáriánus agyára.