Mindent akarok, de azonnal! (Bad girl 3.) 65 csillagozás

Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

New York, Manhattan.
A „szexi barna” Blair és a titokzatos „szőke ciklon” Serena egy félresikerült parti után kibékülnek, hogy ezentúl együttes erővel kábítsák a pasikat. Az iskolai év végeztével a csajok kiruccannak a Karib-szigetekre monokinizés, koktél-iszogatás és szívtiprás céljából, miközben ördögi tervet szőnek az undorító Chuck Bass megleckéztetésére. Az újévi partin, ahol mindenki ott van, aki számít Manhattan előkelőségeinek körében, a drogmámoros Nate talán újra exszerelme karjaiba vándorol, miközben Serenára egy hús-vér hollywoodi sztár nyomul. Chat, blog, flört, szex, drog, pénz, parti és egy kis rosszaság, amolyan Bad Girl módra.

Ja, és „badgirl” kilétét még mindig titokzatos homály fedi. Ilyen barátok mellett kinek kellenek ellenségek?

Cecily von Ziegesar New York szerelmese, aki egy elit magániskola diákjaként maga is nagyszájú bajkeverő hírében állt, akárcsak Blair vagy a népszerű Bad Girl könyvek többi… (tovább)

Eredeti cím: All I Want Is Everything

suhakata könyve
690 Ft ★★★★★ Eladó
papupanni könyve

Petrus601

Fura volt olvasni ezt a részt, de csak azért, mert a 4-től kezdtem el a sorozatot. Igen, csak én lehetek ilyen eszes.:D
A fél csillag levonás még mindig azért van, mert nagyon nehéz elvonatkoztatnom a sorozattól, de már egyre könnyebben ment.:)
Az alaptörténet jó, a karakterek tetszenek….Őőő persze van olyan, aki nagyon nem szimpi.
4,5*

eszter1818

Ritkán mondok ilyet, de a sorozat sokkal jobb lett, mint a könyv.
Bár egy könnyű olvasmánynak elmegy az unalmas előadásokon…

Sunshine

Épp aktuális…karácsony, szilveszter :)
Ez a rész is tetszett annyira, mint a többi. Sőt talán még jobban is.
Végre vége a Blair-Nate „problémának”. Szép volt Blair! Remélem Flow és Miles nem (vagy nem sűrűn) lesz jelen a továbbiakban. Őket valahogy nem kedveltem…

LizS

Eléggé félve kezdtem el olvasni, tekintve, hogy az előző két könyvet totál végigszenvedtem, és alig vártam, hogy befejezzem.
Ebben a könyvben viszont abszolút pozitívan csalódtam. Szerintem sokkal gördülékenyebb és izgalmasabb, mint az előző részek, sőt még a rettenetesen idegesítő Serenával is kezdtem zöldágra vergődni. Nate is sokkal normálisabb volt ebben a részben, és hát már kezdtem megörülni, hogy Blairrel megint összejönnek,és minden happy lesz, de természetesen jött a hatalmas fordulat, ahogy azt már a GG-ben (vagyis a Bad Girlben) megszokhattuk.
Szóval nekem eddig ez a kedvenc részem a sorozatból, és így már azt hiszem, több kedvvel fogom elkezdni a negyediket :)

turmixi

Sok minden történt ebben a részben, de a legjobb, hogy Blair rájött, hogy Nate nem a megfelelő úriember számára. :) Egyébként nagyon bírom, amikor Audrey bőrébe képzeli magát, erről mindig a sorozatos karaktere jut eszembe, aki ott a kedvenc szereplőm volt. :) Aaron a legnormálisabb az egész bagázsban, szóval nagyon remélem, hogy Serena rendes lesz vele a következő részben.:)

nyuszmusz

Eddig ez a rész tetszett a legjobban, az első 3ból. Nate karaktere viszont iszonyatosan idegesít ( lehet azért mert a sorozatban nem ilyennek szoktam meg) Chuck pedig még említve is alig van :( várom a következő rész mit tartogat :)

Norin

Na, nekem itt volt vége. Az első még úgyahogy jó volt, a második már döcögősen ment, ezt kínszenvedés volt elolvasni. Elmehetne egy spanyol szappanopera mellé, olyan kusza. Na meg arról a rengeteg márka névről ne is beszéljünk, én a falhoz mentem tőle. A sorozat nekem is jobban tetszik.

wolfypockey

Minden kötetben változnak a barátok és barátnők. csupa izgalmas életük lehet :) Na persze a drogos Nate azért leszokhatna :)

LizS

Gondolom, minden csaj egyetért ezzel: jól kinézni drága mulatság, de nagyon-nagyon megéri!

nicolekitti

A sors a lúzerek menedéke. Aki a sorsra hivatkozik, csak kifogást keres arra, hogy miért engedi, hogy az események irányítsák őt, ahelyett, hogy ő irányítaná az eseményeket.

M_A_Louisa

Figyelem: a valódi neveket, helyszíneket és eseményeket megváltoztattam, hogy megvédjem az ártatlanokat. És megvédjem magamat – „az ártatlanok" dühétől.

M_A_Louisa

A Constance Billard Lányiskola végzős évfolyamának legjobb tanulója volt, és csak úgy fosta magából a kötelezőn túli diákmunkákat.

M_A_Louisa

– A sors a lúzerek menedéke – jelentette ki. – Aki a sorsra hivatkozik, csak kifogást keres arra, hogy miért engedi, hogy az események irányítsák őt ahelyett, hogy ő irányítaná az eseményeket.

Sunshine

– Ne csinálj már úgy, mintha te sohasem innál!
– Ki mondta, hogy nem iszom? – vonta meg a vállát a fiú. – De ha szomjas vagyok, én vizet töltök magamnak.
Tyler harapott egy apró falatot a kagylóból, de aztán az asztalkendőbe köpte az egészet.
– Blair pedig arcszeszt – jegyezte meg gúnyosan.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
Sunshine

– Látom, kisfiam, megvagy. És, gondolom, a házat sem gyújtottátok fel, amíg egyedül voltatok, mert arról már értesített volna az ügyvédem.
– Dehogynem – vigyorgott Aaron –, porig égettük, de már épül a helyén az új. Mi terveztük, sirály lesz, majd meglátjátok.

Sunshine

Rufus hirtelen az asztalra csapott.
– Dobja el mindenki a villáját! – kiáltotta. – Tányérokat ide! Még van mit javítani ezen a lasagnén: flambírozva sokkal jobb lesz!
– Jaj, apa! – nyafogott Jenny, mert tudta, mi következik; meg azt is, hogy nagyon fogja szégyellni magát apja miatt. De már nem volt menekvés.
Nate odanyújtotta a tányérját Rufusnak, aki meggyújtott egy gyufát, és ráejtette Nate lasagnéjára. A szószban annyi volt a rum, hogy azonnal lángra kapott.
– De állat! – kiáltott fel Nate.

Kapcsolódó szócikkek: Nate Archibald
Sunshine

Amikor végül mégis hazaértek nyaralójukba, az ajtónál egy tarka lepellel letakart, jókora kovácsoltvas kalitkát találtak.
Na, boldog karácsonyt!
Serena felemelte a kalitkát réz fogantyújánál fogva, bevitte a házikóba és letette az ágya mellett álló éjjeliszekrényre. Mikor Blair villanyt gyújtott, a leplet is levette róla.
A kalitkában egy csodálatosan szép, sárga csőrű, kék és zöld tollú papagáj ült apró fahintán. Mélyen ülő kis szemeivel Serenára pislogott és így rikácsolt:
– Szerrretlek, Serrrena! Szerrretlek, Serrrena! Gyerrre hozzám! Gyerrre hozzám!
– Szerinted ezt is Kati és Isabel küldte? – horkantott fel Blair.
– Nem tudom – nevetett Serena. – Nincs rajta kártya.
– Szerrretlek, Serrrena! Gyerrre hozzám! Gyerrre hozzám! – kiáltozta egyre a papagáj, és felborzolta tollait.
Serena visszadobta a tarka anyagot a kalitkára, és odább lépett mellőle. Hiába volt Flow őrjítőén jó pasi, hiába volt imponálóan bőkezű, most aztán iszonyatosan túllőtt a célon. Serena Blairre nézett.
– Mit is mondtál? Hogy holnap hazamész?
– Ja – felelte Blair, miközben lehúzta magáról csurom vizes ruháját, összegyűrte, és a sarokban álló szemetes felé hajította.
Serena a ruhásszekrényhez lépett, és a felső polcáról lerángatta piros Kate Spade bőröndjét. – Amint készen vagy, már indulhatunk is.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf · bőrönd · papagáj · Serena van der Woodsen

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!