Értékelések

!annus21 2012. március 13., 22:37

Először is nehezen lehetett követni, hogy most melyik világban is tartózkodnak.A szerkesztésben is nagyon sok hibát találtam.Szóval van egy két bibi a könyvben.Az alap történet nekem nagyon tetszett, és remekül beleszőtt az írónő egy kis ízelítőt a második regényből:)Bár még egyenlőre ez
a sorozat nem kerül be a kedvenc sorozataim közé, még semmi sincsen veszve:)

!Angyal_Angyall 2012. január 16., 21:32

Alapötlet: hátháthát…pipa.
Megvalósítás: borzalom…
Bár lehet, hogy a fordítással is voltak problémák. Viszont… az alapötlet, miszerint több világ van, és ezek közt a világok közt lehet átjárnia vámpírharcosoknak meg a többi zagyvaság jó ötlet. Csak néha már annyira belezavarodtam a dolgokba, hogy az észveszejtő… Egyszer itt vannak, egyszer a Másik Földön. Csak azt nem tudtam mindig eldönteni, hogy mikor melyik helyen vannak.
A másik a két főszereplő hülyesége. Tök édes pár meg minden, de a mintha csak varázsütésre menne a dolog, ők majd megszakítják a köteléküket és elfelejtkeznek a másikról. Legszívesebben belekiáltottam volna a könyv közepébe, hátha eljut a pasi agyáig, hogy szivi, ez nagyon nem fog menni!
A másik, ami még megtévesztő, az a borító. Komolyan azt hinné az ember, hogy angyalokról van szó, és nem vámpírokról. Az istenért, legalább akkor egy pasi lenne a borítón, kitárt szárnyakkal, miközben a nő vérét szívja. Na akkor legalább tudnám, hogy vámpíros a könyv!
Mindezek ellenére azonban nem bántam meg, hogy elolvastam. Közben el tudtam gondolkozni, mi az írás hibája. Mármint… alapvetően – mint korábban is említettem – az ötlet remek, de komolyan! Legalábbis nekem tetszik… De ha egy pár helyen máshogy írta volna meg, akkor szerintem élvezhetőbb lett volna és imádtam volna a dolgot.

5 komment
!Elhaym 2011. november 25., 13:01

Roane szereplői egyelőre nagyon egyformák, mindenkinek hosszú a haja, jellemük között is sok a hasonlóság, de a 2. kötetben biztos a karakterek is jobban ki lesznek dolgozva. Most inkább csak a világ, háttértörténet bemutatásán van a hangsúly.
Bővebben:

!Katamano 2011. október 30., 10:42

Pocsék, felszínes, röhejes, humortalan, zagyva katyvasz, rémes szerkesztéssel, nevetséges magyartalan fordítással. Senkinek nem ajánlom!

24 komment