Karcok 22

++
>!
Bleeding_Bride IP
Kamuértékelő kerestetik

! Felhívom a kedves olvasók figyelmét, hogy az alábbiakban olvasható értékelés fikció, a könyvet még élőben nem láttam, csak a címét ismerem!
Készült a Kamuértékelő kerestetik kihívás támogatásával:
http://moly.hu/kihivasok/kamuertekelo-kerestetik

Megrögzött Gabriel arkangyal rajongó lévén nagyon megörültem, mikor végre találtam egy dokumentarista anyagot, ami Gabriel kései éveit dolgozza fel. Bár már korábban voltak információim, hogy Maleficent tündérkeresztanyához gyengéd szálak fűzték, de mindezen szerelmi viszonyt betűről betűre kiismerhettük Becca Fitzpatrick fáradhatatlan kutatómunkájának hála.
Gabriel, meglepő módon hátrahagyva égi csatáit, megállapodik, és hű társa lesz választottjának, akit semmi más nem éltet, csak a bosszú. Mivel saját gyermekük nem lehet, ezért az arkangyal is minden erejét bevetve azon van, hogy keresztlányuk gyámsági felügyeletét megkapják. Feladatuk, hogy kiszabadítsák a tini lányt az állami intézetből, hol napi 12 órában a szövődében dolgoznak, majd ezt követően xanax-al dúsított levessel kábítják őket.
Annak ellenére, hogy a hűség, az igaz szerelem és az ártatlan lélek megmentése a központi téma, mint a címe is mutatja, mélyebb rejtett üzenet is lappang a lapok között. A férfiak elnyomása, amint az emancipált feleségek egyeduralma átformázza az egyéniséget. A regény lapjain végigkövethetjük, amint Gabriel arkangyalból, Gabika a herélt papuccsá alakul és bekövetkezik a végső bukása. Megfosztják férfiasságától és nem is panaszkodhat. Nem maradt számára semmi, csak a mosatlan és CSITT!

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
14 hozzászólás
+
>!
vikike666
Molyolók saját írásai

Sziasztok Molyok :333
Kövi fejezet a blogomon:
http://brookbecker.blogspot.hu
Légyszi kuksizd meg! Egy egyszerű „romantikus” story-t írok. Remélem érdekelni fog.
Továbbá ez a másik blogom ahova „könykritikákat” írok :
http://sziszibooks.blogspot.hu
Ezekről írtam eddig véleményt:

Kapcsolódó könyvek: Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia · Denise Jaden: Never Enough – Soha nem elég · Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
Denise Jaden: Never Enough – Soha nem elég
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
+
>!
RiaNa

Hát, ha ez nem a Citt csitt-ről szól nem ér a nevem :) Hihetetlen a hasonlóság :)

https://www.youtube.com/watch?v=Q7Em4fUOrZo

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
+
>!
smileyboy

Sorozatjunkien nézelődtem, amikor megakadt a szemem ezen a plakáton ( http://www.sorozatjunkie.hu/2014/02/08/kozeleg-a-2-evad/ ), ami a a Da Vinci démonai c. sorozat második évadához készült. Először nem tudtam, hogy honnan ismerős, de rájöttem, hogy egy az egyben a Hush, hush borítója. :D

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
+
>!
AniTiger P
Advent 2013 – gyertya helyett könyvekkel // lezárva

1. hét vasárnapja:

A héten olvasott könyvek közül talán ez illik a legjobban ide, hiszen angyalkás a könyv. Ok, bukott angyalkás! http://moly.hu/olvasasok/2271265
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt című könyvét olvastam a legnagyobb örömmel a héten, ami egy könnyed és aranyos történet – alig gyilkolásznak benne, maradjunk annyiban. Oktondi nyomozósdi, kamasz kuszaságok, csajos csacsogások, vérfagyasztó vidámparkozás és szerelmi szál is van a könyvben :)

(Bővített link: http://moly.hu/konyvek/becca-fitzpatrick-csitt-csitt/tag?user%5Bid%5D=73743)

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Hirdetés
+
>!
legrin SP

Mindig is kerestem, kiírtam az aktuális olvasmányomból a kedves mondókákat, altatókat, hogy annak idején legyen mit dúdolgatni a bölcső fölött. Nem mintha a közeljövőben szükség lenne erre, de próbálom megtalálni azt a bizonyos altatót. Biztos ti is ismertek olyan történetet, ahol a gyereket kicsi korában elveszik a szüleitől, de később valami gyermekkori emlék nyomán rájön, kik is az igaz szülei. Valami ilyesmit akarok megalapozni. :) De vissza a könyvhöz.

Nagyon kedves altatók, versikék vannak benne, némelyik kimondottan a szívemhez nőtt. Jó kis gyűjtemény, vannak benne már ismert klasszikusok, de a legtöbb az írónő műve, jó, hogy kilépett a regény megkötései közül és kipróbálta magát a verselésben.
A Csitt, csitt kötet első a sorban, ez kimondottan kisgyermekek, kisgyermekes anyukák részére íródott, hiszen a legtöbb vers altató, de tervben van véve a nagyobb korosztályok számára is egy-egy verseskötet.

Ajánlom azoknak, akiknek tervben vagy útban van a csöppség, továbbá azoknak, akiknek gondot okoz a délutáni alvás. Pár vers a könyvből, és nem lesz többé ilyen problémájuk, úgy fognak aludni, mint a tej.

Ez az ajánlás @HAri kihívására (http://moly.hu/kihivasok/only-write-not-read-avagy-kamuolvasonk-ajanlja-reloading) íródott.

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
6 hozzászólás
+
>!
SophieHale P

Mennyire lehet hinni azoknak a pletykaknak, hogy a „Csitt Csitt”-et iden megfilmesitik?? Szerintetek??

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
+
>!
Dawn_Silver

Úgy látszik, a bukott angyalokról szóló történeteket nem nekem találták ki: tavaly nyáron is szenvedtem a Csitt, csitt-el, és most azon gondolkozom, hogy félbehagyom a Fallen-t. Egyszerűen… untat. 150 oldal eltelt, és semmi sem történik, csak a csaj hajt tipikusan arra a fiúra, aki tipikusan bunkó és elutasító vele, de a végén biztosan együtt lesznek; úgyis ki kell derülnie, hogy ők bizony elátkozott szerelmesek, vagy valami hasonló. Nem tehetek róla, engem ennek a könyvnek a stílusa is a Twilight-ra emlékeztet, és kicsit a Vámpírnaplókra. Nem találok benne eredetiséget, még csak nem is izgalmas. Miért nem lehet egy olyan történetet írni, ami ténylegesen bukott angyalokról szól, és nem ennyire tini? Persze tudom, ha túlzott elvárásaim vannak, inkább ne olvassak YA-t :P

Kapcsolódó könyvek: Lauren Kate: Fallen – Kitaszítva · Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Lauren Kate: Fallen – Kitaszítva
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
8 hozzászólás
+
>!
Bálintmoly

Az egyik legrosszabb könyv, amit valaha olvastam, eszembe jutott ennek a dalnak az alcíméről. A zene jó, a könyv nem nagyon. :D
http://www.youtube.com/watch?v=-VdYm6ZPcqw

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
11 hozzászólás