Idézetek 180

+
>!
Annie_Cresta

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Úgy vonzódtam Folthoz, mint még soha senkihez. Volt valami sötét vonzerő köztünk. Mellette úgy éreztem, hogy valami a szakadék széle felé csalogat. És ő bármelyik pillanatban átlökhet a peremen.

+
>!
Annie_Cresta

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ja, jó. Akkor a könyvtárba?- Vee kinyitotta az 1995-ös lila Dodge Neonjának ajtaját.- Tudod, borzasztóan érzékeny vagy.
Becsúsztam az anyósülésre.
– Hibáztasd a filmet!- Hibáztasd a tegnap éjszakai kukkolót.
– Nem csak a ma estértől beszélek. Észrevettem- mondta csintalan mosollyal-, hogy jó fél órán át szokatlanul mogorva voltál bioszon az elmúlt két napban.
– Ez is könnyű! Hibáztasd Foltot!

+
>!
AnitaHhh

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Az agyam képtelen volt előrukkolni bármilyen logikus gondolattal. Folt ajka felfelé barangolt, az állkapcsomhoz, gyengéden szívogatva a bőröm…

+
>!
A_albiel

– Jó estét, hölgyek! – mondta Elliot, áttörve a tömegen. Jules követte, de kábé annyira volt lelkes, mint egy háromnapos fasírt.

95. oldal

+
>!
bogyeszka91

Én nem vagyok hazug – mondtam. Talán hazudtam egy perccel ezelőtt, de csak egy hazugság volt. Egy kis hazugságtól még nem lesz valaki hazug.

167. oldal

+
>!
Gretii P

– El tudod képzelni? – kérdezte Vee. – Úgy éled le az életed, hogy fogalmad nincs róla, csak azért tartanak életben, hogy áldozatként használjanak fel?
Mindketten megborzongtunk.
– És mi volt azzal az oltárral? – folytatta. Kimondottan idegesített, mennyire nincs tudatában, hogy akár a gombák életciklusáról is sokkal szívesebben beszélgetnék, mint a filmről. – Miért forrósította a rosszfiú a követ, mielőtt megkötözte a lányt? Mikor meghallottam, hogy izzik a húsa…
– Oké! – Gyakorlatilag kiabáltam. – Most hová?
– És mondhatom, ha egy srác egyszer így csókol meg, öklendezni kezdek. Az a szó, hogy undorító, nem írja le, ami a szájával történt. Az csak smink volt, ugye? Vagyis, igazából senkinek nincs ilyen szája a való életben…

Hirdetés
+
>!
Gretii P

Ő olyan sötét farmer-sötét ing-sötét csizma típusú srác volt.

+
>!
Gretii P

– Jártál már agyturkásznál?
– Nem – hazudtam.

+
>!
Gretii P

Összeráncoltam az orromat, próbáltam kitalálni, milyen illata van. Nem cigaretta.
Valami testesebb, markánsabb.
Szivar.

+
>!
KockaCica

– Szóval azzal töltöd a hétvégét, hogy előcsalogatod a szexi énedet?
– Minden nőnek szüksége van rá, hogy újra megtalálja a szexi énjét…ez tetszik nekem. A lányom szilikont rakatott be. Azt mondta magának csináltatta, de melyik nő csináltat magának dudákat? Az csak nyűg. Egy férfinak csináltatta őket. Remélem, te nem követsz el butaságokat egy fiú miatt, Nora. – megrázta a mutatóujját.