Idézetek 183

+
>!
Barta_Karina

Pont mint ez. Hallasz, Nora? Félsz már?
megérintette a homlokomat.
– Mi folyik odabent, Nora? Nagy a csend.

+
>!
Trudiz 

Talán a fogyatkozó memória mégsem olyan rossz dolog.

61. oldal

+
>!
Trudiz 

Szeretem érezni a szelet az arcomon…

113. oldal

+
>!
Annie_Cresta

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Úgy vonzódtam Folthoz, mint még soha senkihez. Volt valami sötét vonzerő köztünk. Mellette úgy éreztem, hogy valami a szakadék széle felé csalogat. És ő bármelyik pillanatban átlökhet a peremen.

+
>!
Annie_Cresta

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

– Ja, jó. Akkor a könyvtárba?- Vee kinyitotta az 1995-ös lila Dodge Neonjának ajtaját.- Tudod, borzasztóan érzékeny vagy.
Becsúsztam az anyósülésre.
– Hibáztasd a filmet!- Hibáztasd a tegnap éjszakai kukkolót.
– Nem csak a ma estértől beszélek. Észrevettem- mondta csintalan mosollyal-, hogy jó fél órán át szokatlanul mogorva voltál bioszon az elmúlt két napban.
– Ez is könnyű! Hibáztasd Foltot!

+
>!
AnitaHhh

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Az agyam képtelen volt előrukkolni bármilyen logikus gondolattal. Folt ajka felfelé barangolt, az állkapcsomhoz, gyengéden szívogatva a bőröm…

Hirdetés
+
>!
A_albiel

– Jó estét, hölgyek! – mondta Elliot, áttörve a tömegen. Jules követte, de kábé annyira volt lelkes, mint egy háromnapos fasírt.

95. oldal

+
>!
bogyeszka91

Én nem vagyok hazug – mondtam. Talán hazudtam egy perccel ezelőtt, de csak egy hazugság volt. Egy kis hazugságtól még nem lesz valaki hazug.

167. oldal

+
>!
Gretii P

– El tudod képzelni? – kérdezte Vee. – Úgy éled le az életed, hogy fogalmad nincs róla, csak azért tartanak életben, hogy áldozatként használjanak fel?
Mindketten megborzongtunk.
– És mi volt azzal az oltárral? – folytatta. Kimondottan idegesített, mennyire nincs tudatában, hogy akár a gombák életciklusáról is sokkal szívesebben beszélgetnék, mint a filmről. – Miért forrósította a rosszfiú a követ, mielőtt megkötözte a lányt? Mikor meghallottam, hogy izzik a húsa…
– Oké! – Gyakorlatilag kiabáltam. – Most hová?
– És mondhatom, ha egy srác egyszer így csókol meg, öklendezni kezdek. Az a szó, hogy undorító, nem írja le, ami a szájával történt. Az csak smink volt, ugye? Vagyis, igazából senkinek nincs ilyen szája a való életben…

+
>!
Gretii P

Ő olyan sötét farmer-sötét ing-sötét csizma típusú srác volt.