Scarlett örökében (Scarlett 4.) 20 csillagozás

Audrey Dee Milland: Scarlett örökében

Scarlett O'Hara tudta hogy a játék szabályok megváltoztak.
Eleinte ott volt Ashley,de a szerelemnek hitt zsarátnok elhamvadt már.
Azután ott volt Rhett Butler, aki után oly sokáig vágyódott hiába.
Utóbb végre rátalált de most elszakították tőle.
És Cica….a kislánya akit e földön mindenkinél jobban szeretett ….elment ő is.
Nem maradt senki akiért új világot lenne érdemes építeni.
És mégis ….új világot kell építeni!

Valhalla Páholy, Budapest, 1994

AGyuri könyve
Elcserélhető
Bee18191 könyve

csillagka

Már nem az igazi, sajnos ez már nem az esetem pedig a Scarlettet még tudtam szeretni, kicsit másképpen de talán jobban mint az elsőt ez már csak tényleg utójáték
Kár érte.

legrin P

Nem ér fel az Elfújta a szél színvonalához, ami kár. Az eseményeket sokszor érzem túlzásnak, nem kötött el annyira, mint Alexandra Ripley Scarlett című folytatása. A nagy egymásra találásokat kimondottan giccsesnek éreztem, a vége abszolút nem tetszett. De Scarlett O'Hara még mindig életrevaló és méltó példakép.

Helgácska

Nem ugyanolyan, mint az első kettő, egy kicsit talán vontatott, már nem annyira lebilincselő, de nálam még mindig toronymagasan vezet. Szívesen olvasom Scarlett életét, haragszom rá, amiért eltitkolta kislánya létezését, hiszen minden máshogy alakult volna. Persze, ő azt hitte, hogy Rhettet nem érdekelné, az a fránya büszkeség…Ez csak kívülállóként ilyen egyértelmű, mi magunk is elkövetjük ezt a hibát sokszor….Csodálom Scarlettet, bár én lennék csak félig ilyen bátor.

tina1206

Ne bánkódj azon, amit elvesztettél, amikor örülhetsz valaminek, amit megtaláltál.