Észlelések

alexa19900726

Árpa Attila: Holtomiglan

2013.03.09.-én 14:35-ös Budapest keleti -Hatvan vonaton olvasta egy fiú aki a barátnőjével volt aki éppen rejtvényt fejtett :) jó volt látni hogy a fiúk is olvasnak :)

Leseratte

Árpa Attila: Holtomiglan

2013.01.17-én olvasta egy barna hajú nő a Nagykátára tartó vonaton, ami 15.45-kor indult a Keletiből. Piros pulcsit viselt, barna csizmája volt, a jobb középső ujján pedig gyűrű. Fekete táska volt az ölében. Nagyon bele volt merülve a könyvbe. Szőlősnyaralónál szállt le. :)

katalinko P

Árpa Attila: Holtomiglan

2013.01.01. 18 óra körül Árpád-hídnál középkorú férfi olvasta a közepénél tartott.

Dün ×SP

Árpa Attila: Holtomiglan

Vonatúton olvassa mellettem egy magas, szőke lány, aki már olvasott Borsot is, meg telefonált valakivel olaszul, ja és nem bírja a meleget, szóval éljen a kereszthuzat. -.-

Röfipingvin MP

Árpa Attila: Holtomiglan

2012. 10. 29. 10:17-én a Kökinél láttam meg egy fiatal lány kezében.

szandii

Árpa Attila: Holtomiglan

A Budapest-Délitől Pécsre tartó 13:56-os Tenkes InterCity 23-as kocsijában olvasta egy fiatal korú, barna hajú lány. Sárbogárdig egészen biztos, de nekem ott át kellett szállni.

Anett_Antal

Árpa Attila: Holtomiglan

Úgy látszik népszerű ez a könyv, ugyanis 2012. július 24-én reggel háromnegyed 7 körül láttam egy fiatal, 17 év körüli, nyáriasan öltözött (trikó, térdig érő nadrág, papucs) srácnál a 24-es villamoson. A Keletinél lévő végállomásig utazott egy hölggyel.

Anett_Antal

Árpa Attila: Holtomiglan

2012. július 23-án délután 5 körül egy 60 év körüli hölgy olvasta elég belemélyülten. Kőbánya-Kispestig utazott :-)

Röfipingvin MP

Árpa Attila: Holtomiglan

2012. 06. 22. 07:17 egy fiatal, szemüveges, teltkarcsú hölgy olvasta a 2-es metrón. felszálláskor és utána még pár pillanatig csukva tartotta a kezében a könyvet, de amint kiszúrta, hogy van ülőhely le- és beletemetkezett az ülésbe, ill. a könyvbe :)(:

myaurelia

2012. június 18.
13 óra körül olvasta mellettem a hármas metrón egy fiatal srác, fekete pólóban és krémszínű halásznadrágban. A Deák téren szállt le ő is és a piros metróra akart átszállni. A mozgólépcsőn láttam meg a kezében a könyv borítóját.