Harmadik nyár egy gatyában (Négyen egy gatyában 3.) 42 csillagozás

Ann Brashares: Harmadik nyár egy gatyában

Mi történik ezen a nyáron a négy jó barátnővel? Tibby, Bee, Lena és Carmen vajon megváltják a világot? Talán…
De addig még annyi minden történik! Tibby legjobb barátja különösen kezd viselkedni. A mindig visszafogott Lena összeütközésbe kerül apjával, és élete talán legfontosabb döntését kell meghoznia. Az élénk, tettre kész Bridgetet két évvel ezelőtti szerelmével hozza össze a sors, a szeszélyes Carmen pedig édesanyja új terhességének közepette az élet felnőttebb oldalával kénytelen megismerkedni, miközben olyasmi történik vele, amire soha nem számított…
A négy barátnő ezen a nyáron is csak egymásra és a Mágikus Nadrágra számíthat, ráadásul útjuk szeptembertől elválik, és kérdés, hogy a barátság képes lesz-e legyőzni a távolságot.
Vajon lesz folytatás?

Eredeti mű: Ann Brashares: Girls in Pants

Geopen, Budapest, 2005
344 oldal · ISBN: 9789639574373 · Fordította: Bartók Ágnes

1.500 Ft ★★★★★ Eladó
Lilly93 könyve

ancsarose

Szeretem ezt a sorozatot, izgalmas volt, annyira, hogy nem is tudtam eldönteni melyik lány sorsa az érdekesebb, képes voltam még éjszaka is fent maradni, hogy befejezhessem, mert kíváncsi voltam a végére:)

Beriniki

Csak ajánlani tudom a könyvet! Viszont kötelező elolvasni előtte az első és a második részt,hogy a történet összes szála világos legyen.

bleknajt

A múltat nem tudod kitörölni, még csak nem is tudod megváltoztatni. De van, hogy az élet lehetőséget nyújt arra, hogy helyre tedd.

Szabcsi

Egy csomó minden van, amit eldobhatnánk, ha nem félnénk attól, hogy esetleg mások felveszik őket.
(Oscar Wilde)

Szabcsi

Ha nem próbálkozol, akkor nem is nyersz semmit, mert mert az olyan, mintha halott lennél.

Zsoofii2

– Bee…
– Igen?
– Bee!
A lány fölnézett. Eric hangja úgy hangzott, mintha sürgetné.
– Mi van?
– Nem, bee*!
* Az angol bee szó magyarul méhet jelent.

Szabcsi

Néha az igazsággal szembesülni olyan,mint megkapni a legrosszabb ajándékot, ami csak a világon van.