Hallgass a szívedre! 47 csillagozás

Andrew Matthews: Hallgass a szívedre!

EZ A KÖNYV ARRÓL SZÓL, HOGYAN LEHET:

* azt csinálni, amit szeretsz
* megbirkózni a törött lábakkal és a számlákkal
* felfedezni saját erődet
* megbirkózni a katasztrófákkal
* abbahagyni szüleid hibáztatását

ARRÓL IS SZÓL:

* hogyan gondolkodnak a
BOLDOG emberek
* a GAZDAGOK miért teremtenek elő
még a semmiből is pénzt
* mit csinálnak a született VESZTESEK,
és hogyan kerüljük el a sorsukat!

Eredeti cím: Follow Your Heart

Eredeti megjelenés éve: 1997

Független Média, Budapest, 2009
144 oldal · ISBN: 9789632028828 · Fordította: Gálai Éva
142 oldal · ISBN: 9632028821 · Fordította: Gálai Éva · Illusztrálta: Andrew Matthews

1.600 Ft Eladó
judy100 könyve
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
bodr könyve

Brigi007

Zseniális könyv egy zseniális pasitól, pedig semmi egyebet sem mond el, csak olyan alap igazságokat, amiket szerintem mindenki magától is tud, csak valahogy mégsem ismer fel. Tudom, hogyan kéne gondolkodnom, mégsem olyan egyszerű úgy gondolkodni. Persze, azt mondják, a probléma felismerése már egy lépés a megoldásához… A könyv elolvasása pedig egy újabb lépés =)

Aquarius

Nagyon jó könyv. Aki tisztában van önmagával, annak megerősítés; aki önbizalomhiányban szenved, vagy nem tudja mit kezdjen magával – nem érzi jól magát a bőrében – az rengeteget tanulhat belőle. Alaposan bejárja a szerző a mindennapi élet területeit, mélyen foglalkozik a kapcsolatokkal, elvárásokkal a környezetünkben. Élvezetesek a mintatörténetek, a rajzokon jókat kacarásztam. Érzelmi életünk sem marad ki. Korrekt analizáció, hogy miként változhat az ember, ha szükséges. Segít feltárni az emberi hibákat, és számos javaslat közül választhatunk. Egyszerű, érthető! Jó volt olvasni, és bátran ajánlom mindenkinek – még azoknak is, akik azt hiszik: tökéletesek! :)

Berkohajni

Újra és Újra elolvasom. Ha elszomorodsz, vagy csak nem mennek úgy a dolgaid ahogy szeretnéd, akkor kapd elő és olvass előle pár sort.

matraimelinda

Minden életművésznek, csak ajánlani tudom. Szenzációsan megírt könyv a léleknek.:)
(korábbi olvasás)

Lanatie

Ez a leghasznosabb könyv, amit eddig olvastam. Párommal közösen olvastuk szép apránként fejezetről fejezetre, és úgy érzem, nagyon sokat tanultunk belőle.

Sisyll

Nem rossz kis könyv. Néha kellenek számomra az ilyen jellegű könyvek, hogy egy kis pozitív feltöltődést nyerjek.
Igazság szerint az ismerőseim javának a kezébe adnám, hogy egy picit ők is elgondolkodjanak és hajlamosabbak legyenek változtatni az életükön.

Hermelinn

Attól az esetleges pirulástól és szégyenkezéstől eltekintve, amit az okoz, hogy ez egy bárgyú amerikai önsegítőkönyv, nos nem is rossz. Balzsam a léleknek. Eltekintve – továbbra is – a meggyőződésemmel ellentétes részektől, a hasznos és érdekes szemelvényeket gondosan feljegyezve az idézetes füzetbe, lassan emésztve kellemes olvasmány.

Vyanna

HA nem lenne aaaannnnnyyyira Amerika-ízű, nagyon jó is lehetne. Így csak jó.

Papírtigris

Nekem ezer önsegítő könyvből ez az egyik nagy kedvencem. Nekem nagyon sokat adott.

Sisyll

A bátorság nem a félelem hiánya- a bátorság az, amikor a félelem ellenére is cselekszel.

96. oldal VII. fejezet

Brigi007

Az élet nem a kifogásokat, hanem az erőfeszítéseket díjazza.

Sisyll

Békében élni annyit jelent: az egészet érzékeled, ahelyett, hogy fennakadnál a részleteken.

111. oldal VIII. fejezet

Aquarius

Ha azt csinálod, amit mindig is csináltál, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál.

7. fejezet, Próbálj ki új dolgokat!

Aquarius

Szokásaink rabjai vagyunk. Ugyanúgy viselkedünk egészen addig, míg nem kényszerülünk arra, hogy megváltozzunk.

1. fejezet, Katasztrófák

Aquarius

Hagyj fel az állandó önmarcangolással! Sutba a tökéletességgel, a javulást célozd meg! Bocsásd meg saját tökéletlenségedet és automatikusan másoknak is meg fogsz bocsátani. Mások azt tükrözik vissza nekünk, amilyenek mi vagyunk.

9. fejezet, Megbocsátás

Aquarius

Bármikor, amikor úgy döntünk, hogy egy helyzetben meglátjuk a szeretetet, akkor előrehaladunk – főleg azért, mert nem tudjuk az embereket egyszerre szeretni és neheztelni rájuk!

9. fejezet, Megbocsátás

Aquarius

Egy bölcs ember úgy éli az életét, hogy cselekszik, nem pedig a cselekvésről gondolkodik.
(Carlos Castaneda)

7. fejezet, Startolj el!

Aquarius

Azok, akik az életükkel semmit sem kezdenek, éppen annyira félnek, mint azok, akik sokat kockáztatnak. Csak éppen az első csoport apróságoktól retteg. Akkor már inkább ijedjünk meg valami jelentős dologtól!

7. fejezet, Startolj el!

Aquarius

A legtöbb időnket azzal töltjük, hogy kesergünk a múlton, vagy a jövőtől rettegünk. A mának élni olyan, mint egy drótkötélen egyensúlyozni. Mindenképpen leesel, de gyakorlattal egyre tovább tarthatod meg egyensúlyodat.

8. fejezet, Lelki béke